Vakantiehuis HenneseeContactgegevens

     Jan Platenkamp
A : Auf der Eicke 12
E : plate193@planet.nl
T : 074-3841736

Beschrijving

De woning ligt op de zuidhelling van de Hennesee; er zijn drie slaapkamers (twee x tweepersoons bedden en een stapelbed), 2 wc's doucheruimte met bad, een groot terras, zowel voor als achter het huis ( gedeeltelijk overdekt ) met optimale privacy. Op 100m ligt een strand met grote ligweide en een aanmeerpunt van het personenschip dat over de Hennesee vaart.

In de woning zijn veel kaarten en folders over de omgeving aanwezig. Deze kunt u gebruiken. U kunt 12 maanden per jaar gebruik maken van een overdekt zwembad, winkel met elke morgen verse broodjes, restaurants enz.
En dit allemaal op loopafstand van de woning. Binnen een straal van 25 km. zijn veel bezienswaardigheden en recreatieparken, zoals fantastische wandel en - fiets en - mountainbike paden, subtropische zwemparadijzen, grotten( Attahole), rodelbaan, Fort-Fun, winkelstraten met oude stadskernen enz. De woning kost buiten de vakantieperiodes 35 euro per dag ( t/m 2 personen, voor 3 en 4  personen 40 euro en voor 5 en 6 personen 45 euro per dag) inclusief gas, water en elektrisch. Tijdens de vakantieperiode 55 euro per dag (t/m 2 personen,op basis van 3 en 4 personen 60 euro en voor 5 en 6 personen 65 euro per dag) inclusief gas, water en elektrisch.
Er zijn geen vaste aankomst - en vertrekdagen en u kunt parkeren voor het vakantiehuis bij het bord: Auf der Eicke 12. Mocht u meer specifieke informatie over de omgeving of het huis willen hebben, dan kunt u mijn internetadres of website bekijken: www.vakantiehuis-hennesee.nl

Bankrekening Rabobank: NL21 RABO 0108407071

Gegevens: Jan Platenkamp oude Veenweg 3 ; 7495TS Ambt Delden ( Bij Borne)
E-mail: plate193@planet.nl ; Telefoon: 0743841736


Bellen of een e-mail sturen kan natuurlijk ook. Ik hoop dat u bij het lezen en bekijken van deze informatie al een vakantiegevoel krijgt.


Faciliteiten

3 slaapkamer(s)
1 badkamer(s)
1 Keuken(s)
Huisdieren
Mindervalide
Kinderrecreatie
Recreatiegelegenheid
Zwemgelegenheid
Buiten het centrum gelegen
Internet
Tv

Tarieven

€285 - €495 per week

Neem contact op

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Land *

Telefoonnummer *

Aankomstdatum

Vertrekdatum

Personen

Bericht

Ik zou graag de vakantiehuizen.nl nieuwsbrief met reisideeën en speciale acties willen ontvangen.

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden van vakantiehuizen.nl.